Schalke: Ingen bud på Draxler
Illustration
Bundesliga

Schalke: Ingen bud på Draxler

Arsenal er blandt klubberne, der prøver at få fingre i Schalke-juvelen Julian Draxler, men sportsdirektør Horst Heldt forklarer, at der ikke er konkrete bud på ham.

Arsenal jagter en angriber, og én af dem der bliver nævnt i rygtemøllen omkring London-klubben er Schalkes 20-årige stjernefrø Julian Draxler. Tyskeren har en frikøbsklausul i sin kontrakt på 45 millioner euro - godt 335 millioner kroner. Klausulen gælder dog først i næste transfervindue.

Arsene Wenger har brug for en angriber nu til Arsenals skadesplagede offensiv, og spørgsmålet er, om han vil vente eller forsøge at vriste Draxler fri af Schalke allerede nu. Det mener engelske Daily Mirror, at han vil, og at han ser en ny Robin van Persie i den elegante tyske landsholdsspiller.

Schalkes sportsdirektør Horst Heldt slår dog fast, at hverken Arsenal eller andre har budt på Julian Draxler.

- Der er ingen konkrete bud på Draxler. Vi håber, at Julian bliver, men der er faktorer, som vi ikke har indflydelse på, siger Heldt til tysk Sky formentlig med henvisning til sommerklausulen.

Julian Draxler vakte opsigt sidste forår, da der gik forlydender om et forestående skifte til Schalkes ærkerivaler Borussia Dortmund. Dengang skrev han på sin Facebook-profil, at han skulle hjernevaskes, hvis han skulle overtales til et skifte til de sort-gule. Ud over Arsenal og Dortmund er også Bayern München, Paris SG, Chelsea og Juventus blevet nævnt som interesserede i Draxlers underskrift.

Gelsenkirchen-klubben har allerede sikret sig forstærkning til sommer, når Sidney Sam kommer til klubben. Derudover har de 18-årige Max Meyer, der stormer frem, stående i kulissen, ligesom det nu også forlyder, at de er interesserede i at hente Lewis Holtby tilbage fra Tottenham, der hentede ham i Schalke for et år siden.