Begejstret Rodgers: Vi skal videre fra gruppen
Illustration
Champions League

Begejstret Rodgers: Vi skal videre fra gruppen

Liverpools Brendan Rodgers kan ikke vente med at komme i gang med Champions League-gruppespilet, hvor holdet skal møde Real Madrid, Basel og Ludogorets.

Liverpool var for første gang i fem år med i en Champions League-lodtrækning på baggrund af holdets sølvmedaljer i sidste sæsons Premier League, og torsdag skulle spændingen så udløses omkring, hvilke hold der skulle trækkes som modstandere for Liverpool.

Resultatet blev de forsvarende Champions League-vindere fra Real Madrid samt Basel og Ludogorets, og Liverpool-manager Brendan Rodgers ser frem til udfordringerne, mens han allerede nu har sat gang i hele maskinen, der skal forberede holdet bedst muligt til kampene ude i Europa.

- Nu kender vi de hold, som vi skal spille mod, og vi vil fokusere på at komme videre fra gruppen. Det er så langt, man kan se. Når man når ud af gruppespillet, så må man tage den derfra. Forberedelserne starter med det samme. Nogle af holdene kender vi godt. Vi ser hold som Real Madrid næsten hver uge, så vi kender deres spillere. Men så snart lodtrækningen er overstået, så skifter arbejdet og vores fokus til det. Vi har vores analysehold bag kulisserne, som vil gøre alt forberedelsesarbejdet, som vi har brug for omkring vores modstandere. Det er også spændende for dem, siger han til Liverpools hjemmeside.

Liverpool var senest en del af Champions League i sæsonen 2009/10, hvor holdet røg ud i gruppespillet som treer efter Fiorentina og Lyon.