- Falcao-lejr desperate efter Real-skifte
Illustration
Premier League

- Falcao-lejr desperate efter Real-skifte

Manchester United var ikke drømmeskiftet for Radamel Falcao, siger spansk fodboldkender.

Han sagde alle de rigtige ord da han blev præsenteret i Manchester United, men i virkeligheden var det slet ikke et skifte til "De Røde Djævle", som den colombianske angriber Radamel Falcao ønskede. I stedet gjode Falcao-lejren alt for at få verdensstjernen til Real Madrid, forklarer Guillem Balague, korrespondent for Sky Sports og kender af spansk fodbold.

- Jorge Mendes (Falcaos agent, red.) forsøgte hele sommeren at få sin klient til Real Madrid. Men Real Madrid har hele sommeren fastholdt, at de ikke havde interesse i Falcao. De var interesseret i en angriber, men det skulle være en spiller, der var tilfreds med at være nummer to efter Karim Benzema, siger Guillem Balague.

Den profil fandt Real Madrid i Manchester United, hvor de to parter blev enige om en lejeaftale med købsoption for Javier "Chicharito" Hernandez. Også Arsenal var rygtet interesseret i Falcao, men ifølge Balague havde Arsenal ikke budgettet til at hente den 28-årige colombianske angriber.

I stedet blev det så Manchester United, der vandt kampen om Radamel Falcaos signatur. Klubben har lejet angriberen i AS Monaco med en option på køb. En aftale, der først blev præsenteret natten til tirsdag.