IFK-træner: Lasse Vibe bliver nok solgt
Illustration
Skandinavien

IFK-træner: Lasse Vibe bliver nok solgt

Lasse Vibe er klar til at prøve noget nyt, og den svenske klub medgiver også, at der er gode chancer for, at danskeren bliver solgt.

Danskerklubben IFK Göteborg præsenterede tirsdag sin nye træner i form af den tidligere Elfsborg-træner Jörgen Lennartsson, der reelt kun var tredjevalget, men efter Ole Gunnar Solskjær og Bob Bradley ikke var interesserede, var Lennartsson manden for IFK Göteborg.

Han skal også tage stilling til, hvad der skal ske med danske Lasse Vibe. Den danske landsholdsspiller blev topscorer i Allsvenskan sidste sæson med hele 23 scoringer i 26 kampe, og han er selvsagt interesseret i at prøve noget større. Lasse Vibe er blevet 27 år og har muligheden for at komme til en større europæisk liga og tjene en god løn, men han skal nok også smede, mens jernet er varmt.

Heldigvis er meldingen fra IFK's nye træner, at et salg nok kommer til at ske, selv om Jörgen Lennartsson gerne vil beholde en spiller som Lasse Vibe.

- Prognosen er vel, at Vibe bliver solgt. Det plejer topscorerne i Allsvenskan at blive. Hvis det sker, mister vi fem gode spillere, og derfor kigger vi i første omgang på at få de positioner erstattet, siger Lennartsson til fotbollskanalen.se.

Han får opbakning af klubbens sportschef Mats Gren, der skal tale fremtid med Lasse Vibe snart, fortæller han til det svenske medie.