Lyngby i problemer: Storaktionær trækker sig
Illustration
1. division

Lyngby i problemer: Storaktionær trækker sig

Lyngby Boldklub er pludselig i økonomiske problemer, da storaktionæren Hellerup Finans har trukket sig. Det skriver finans.dk.

Den danske traditionsklub Lyngby Boldklub har haft et sportsligt stærkt efterår, og klubben topper landets næstbedste række ved vinterpausen med kurs mod oprykning til Superligaen. Uden for banen er Lyngby imidlertid kommet i problemer, da klubbens storaktionær har trukket sig. Det skriver finans.dk. 

Lyngby har tidligere indgået en stor aftale med investeringsvirksomheden Hellerup Finans, der både indgik et stort sponsorat med klubben og samtidig forpligtede sig til at hjælpe klubben med likvider i form af et en økonomisk indsprøjtning på 18 millioner kroner over flere rater. 

Ifølge finans.dk skulle Hellerup Finans også være primus motor i en emission på op mod 40 millioner kroner, som kunne danne grobund for en stabil økonomi i Lyngby Boldklub i mange år frem. Men Hellerup Finans har altså nu opsagt aftalen med Lyngby. Det bekræfter klubbens direktør Christian Hill-Madsen over for finans.dk.

- Det er korrekt, at Hellerup Finans har afbrudt vores samarbejde og stopper ved udgangen af denne måned. Det kommer meget bag på os, men deres begrundelse er, at de har været med på en sponsortur til Madrid, hvor nogle deltagere foretog sig ting i privat regi, som de ikke kunne stå inde for, siger Christian Hill-Madsen til finans.dk.

Lyngby Boldklub arbejder nu på en ny økonomisk løsning ved at finde nye investorer, men det er ingen hemmelighed, at klubbens økonomiske fremtid er særdeles usikker efter det afbrudte samarbejde med Hellerup Finans.