Inzaghi afviser El Shaarawy-exit: Han er vores kronjuvel
Illustration
Serie A

Inzaghi afviser El Shaarawy-exit: Han er vores kronjuvel

AC Milan har absolut ingen planer om at skille sig af med Stephan El Shaarawy. Filippo Inzaghi fortæller, at han fortsat venter sig store ting fra den 22-årige angriber.

I efteråret 2012 var Stephan El Shaarawy det hotteste i italiensk fodbold. I løbet af halvsæsonen bankede han scoringer en masse i kassen mod Serie A-modstanderne efter behag, men siden har skader kostet ham det endegyldige gennembrud som en Europas topangribere.

I denne sæson har El Shaarawy igen døjet med skader, og han har blot scoret ét mål i 12 kampe, og det har fået spekulationer til at ramme de italienske medier om, at den italienske angriber er på vej ud i AC Milan.

Men i Milano-klubben har man ingen planer om at skubbe El Shaarawy videre. Han er fortsat meget betroet i klubben.

- El Shaarawys fremtid er i Milan, fortæller Filippo Inzaghi, der er cheftræner i AC Milan, ifølge Football Italia.

- Han og De Sciglio er kronjuvelerne i vores trup. De er unge, italienske og landsholdsspillere. Jeg har den største tiltro til Stephan, og det samme har klubben og præsidenten. Vi forventer os meget af ham. Han er lige kommet tilbage fra en sakde, men han har allerede bidraget med store ting, og jeg håber, at 2015 bliver hans store gennembrudsår, siger cheftræneren videre.