Rodgers vil holde på Glen Johnson og Lucas
Foto: Ben Queensborough / Polfoto
Premier League

Rodgers vil holde på Glen Johnson og Lucas

Brendan Rodgers vil forsøge at holde på både Glen Johnson og Lucas Leiva, da der er brug for rutinerede kræfter på et ungt Liverpool-mandskab.

Brendan Rodgers vil på gøre hvad han kan for at holde Lucas Leiva og Glen Johnson i Liverpool, selvom spillerne begge kædes sammen med skifte væk fra Anfield. 

Lucas er nemlig blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter Milan, mens Glen Johnson, hvis kontrakt udløber til sommer, er i AS Romas søgelys. 

Men Brendan Rodgers ønsker ikke at miste nogen af spillerne, før han slår fast, at der er brug for dem i en trup, som består af mange unge spillere. 

- Vi kan ikke have tre eller fire spillere, som forlader klubben efter sæsonen. Intentionen er, at vi skal beholde alle, så vi bevare det nuværende mix i truppen, siger Brendan Rodgers til Sky Sport. 

- Steven Gerrard bliver uden tvivl et tab, en spiller af den kaliber vil være et tab for enhver klub, men er nødt til at komme videre. 

- Før de yngre spillere kan udnytte sit potentiale, så er de nødt til at have erfarne spillere omkring sig. Man kan ikke udelukkende have en trup, som består af unge spillere. Derfor er Glen Johnson og Lucas begge spillere, som vi vil beholde.

Glen Johnsons agenter forsøgte så sent som i sommer at få forhandlet en forlængelse af kontrakten på plads, men parterne er endnu ikke blevet enige om en forlængelse.