Superliga-aspiranter forlænger med anfører
Foto: Jonas Olufson/Polfoto
1. division

Superliga-aspiranter forlænger med anfører

Christopher Poulsen har forlænget sin kontrakt med Viborg FF frem til sommeren 2016.

Viborg FF ligger solidt på førstepladsen i 1.division med kurs mod Superligaen, og skulle det ende med oprykning, får holdet også gavn og glæde af sin anfører Christopher Poulsen i Superligaen. Poulsen har således forlænget sin kontrakt med klubben, oplyser Viborg FF på sin hjemmeside. 

Christopher Poulsen og Viborg er blevet enige om en et-årig forlængelse af samarbejdet, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2016.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for at være i Viborg. Jeg er glad for klubben, og jeg er glad for den rolle, jeg har fået. Så jeg har ikke haft de store overvejelser, for det var en meget nem beslutning at forlænge min kontrakt, siger Christopher Poulsen i en meddelelse. 
 
Sportschef Ole Nielsen er også tilfreds med forlængelsen af aftalen. 
 
-Christopher har været stærkt spillende igennem længere tid, så vi er selvfølgelig glade for, at han fortsætter endnu et år i Viborg. Han er en leder både på og uden for banen, og han er meget vellidt i hele klubben. Vi ved også, at han har en fremskreden fodboldalder, så derfor tager vi et år ad gangen, siger Ole Nielsen.
 
32-årige Christopher Poulsen kom til Viborg i 2013 fra Silkeborg og har også tidligere spillet i klubben fra 2005 til 2007.