Hård men uskøn affære i målløst opgør mellem OB og SønderjyskE

Der blev kæmpet, men det var ikke kønt, da OB søndag spillede 0-0 mod SønderjyskE i Superligaen.

Det bliver nok en kamp, som fodboldromantikerne hurtigt vil glemme. Opgøret mellem OB og SønderjyskE blev nemlig en uskøn affære, da de to mandskaber søndag eftermiddag spillede 0-0 i Odense.

De to hold havde alt at spille for, da de stortset ligger side om side på ottende og niendepladsen i Superligaen, og begge hold kunne med en sejr få tiltrængt luft ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

Det blev da også en kamp, som var præget af hård fight, som hjemmebanpublikummet fra OB blev vidner til, mens der var langt mellem chancerne.

Én af chancerne fik SønderjyskE dog tilspillet sig på overlegen vis efter 19 minutter, da Marxen og Absalonsen kombinerede flot på venstrekanten, inden MArxen gik til baglinjen og sendte et indlæg over mod Bjørn Paulsen ved bagstolpen. Paulsen kom også højest, men han dirigerede den store mulighed over Mads Toppels mål.

Det var SønderjyskE, som kom frem til de største chancer, men de manglede skarphed i de afgørende situationer, hvor både Daniel Jensen og Marwin Pourie kom frem til mulighed, dog uden at det udmøntede sig i scoringer.

Derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg var historien den samme. Kampen var fortsæt præget af hård fysisk fight, hvilket så ud til at passe Spelmann bedre, end det passede Rasmus Falk, som var anonym kampen igennem.

Den hårde fight betød, at ingen af holdende for alvor formåede at sætte sig på begivenhederne, som bølgede frem og tilbage, uden der dog kom store chancer ud af det. Og derfor var der heller ikke de store chancer at berette om t kampens anden halvleg, hvilket betød, at det hele endte uafgjort mellem de to mandskaber.