Kure: På med AaB-hatten
Foto: Jens Dresling/Polfoto
Superliga

Kure: På med AaB-hatten

Anders Kure håber på, at FC Vestsjælland stadig kan kæmpe for overlevelse, når Esbjerg tager imod søndag.

FC Vestsjælland havde hårdt brug for tre points søndag, hvis håbet om overlevelse skulle præge. Med 1-1 ude mod SønderjyskE står mandskabet fra Slagelse dog med det ene ben i landets næstbedste række, og kan nu ikke med to sejre i de sidste to kampe selv afgøre sin skæbne. Det kan i stedet Esbjerg, der tirsdag aften møder AaB på udebane. 

Et tungt faktum for FCV-mandskabet, der havde store chancer til at vinde i Haderslev, men som endnu en gang måtte erkende, at skarpheden samt marginalerne manglede i de afgørende situationer: 

- Det er selvfølgelig ikke sjovt. Vi havde chancer til at vinde med både to, tre og fire mål i dag, men med 1-0 holder vi dem inde i kampen. De lever, mens vi ved, at der pludselig kan dukke noget op imod os. I anden halvleg kommer SønderjyskE med alt, og der bliver det nervøst. Det er klart, aten 2-0 scoring havde lettet det for os, og den havde vi også chancerne til at få, siger Anders Kure og fortsætter:

- Vi spillede en god første halvleg, mens vi satsede alt til sidst. Nu bliver det frygteligt at vente på tirsdag, når AaB møder Esbjerg. Vi må tage AaB-hatten på og håbe på det bedste, udtaler Kure. 

FC Vestsjælland har fire points op til Esbjerg, der dermed med en sejr kan sende vikingerne ud af Alka Superligaen.