West Ham vil have argentiner til at overtage efter Allerdyce
Foto: Claude Paris/Polfoto
Premier League

West Ham vil have argentiner til at overtage efter Allerdyce

Sam Allerdyce fik ikke sin drøm om at lede West Ham på det olympiske stadion i London opfyldt. Klubben fyrede ham efterfølgende sæsonafslutningen, og har nu udset sig en argentinsk træner til at overtage.

West Ham startede 2014/15-sæsonen meget flot. Alt kørte og de lå længe med i toppen af tabellen. Jo længere hen man kom i sæsonen, desto længere ned i tabellen faldt man, og til sidst fik Sam Allerdyce sparket i en sæson, hvor man ellers var begyndt at snakke om europæisk fodbold. 

Den altid ambitiøse London-klub havde ifølge Goal.com udset sig både Carlo Ancelotti, Jurgen Klopp og Rafa Benitez, men indså at disse trænere var uden for klubbens rækkevidde, hvilket nok er meget godt vurderet. 

Derfor har klubben nu udset sig en ny kandidat, og det er den tidligere Athletic Bilbao- og nuværende Marseille-træner Marcelo Bielsa, hvor de første møder angiveligt allerede har fundet sted.

Den 59-årige argentinske træner vækker dog efter sigende bekymring i dele af ledelsen, da spanieren har manglende engelsk-færdigheder. 

Ifølge kilder i Frankrig forventes det dog at Bielsa fortsætter minimum endnu en sæson i Marseille.