Hobro-træner om FCM-rygte: Ligger lige til højrebenet
Foto: Andreas Falck Jensen/Hobro IK
Superliga

Hobro-træner om FCM-rygte: Ligger lige til højrebenet

Efter afskeden med Glen Riddersholm i FCM har to navne hovedsageligt været oppe og vende - Jonas Dal og Kasper Hjulmand. Jonas Dal mener selv, at det ligger lige til højrebenet at vælge ham.

Jonas Dal er født og opvokset i og omkring Ikast, og har tidligere været en del af klubben, inden han i 2013 forlod heden til fordel for Hobro, hvor han sidenhen har stået i spidsen for det mandskab, der i sidste sæson overraskede alt og alle i Superliga. 

Som følge af dette og afskeden med Glen Riddersholm tog Jonas Dal sig en snak med blandt andet Claus Steinlein. 

- Jeg er meget beæret og meget ydmig over at blive sat i forbindelse med jobbet i FC Midtjylland. At blive sat op med de kapaciteter, der ellers bliver nævnt, er jeg helt vildt stolt over. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde snakket med folk fra FC Midtjylland. Blandt andet Claus Steinlein. Jeg har været i klubben hele mit liv, og når Glen siger op, er det selvfølgelig en stor ting. Så jeg har snakket med masser af forskellige mennesker om, hvad der er sket. Mange af dem er jo også mine private venner, og jeg skulle lige høre, hvad der var sket ligesom alle andre, udtaler Jonas Dal til bt.dk. 

I samme ombæring pointerer Dal, at skulle FCM vælge en cheftræner, der kender de værdier, FCM står for, ligger valget af Jonas Dal lige til højrebenet. Forleden suspenderede bettingfirmaet Bet25 alle spil på Jonas Dal som ny træner i FCM. 

Brian Priske er blevet udnævnt som midlertidig cheftræner, men har dog afvist, at han vil fortsætte i den rolle. 

Jonas Dal har kontraktudløb med Hobro i 2016.