Michelsen positiv efter første sejr
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Michelsen positiv efter første sejr

Jakob Michelsen hentede tirsdag sin første sejr som Alka Superliga-cheftræner, og fik samtidig set mange spillere i aktion.

I SønderjyskE har man travlt denne sommer, hvor udskiftningen i spillertruppen er stor. Af samme grund har man i Haderslev planlagt fire testkampe, hvor den første tirsdag blev afviklet i sønderjyske Bylderup-Bov. Her sikrede SønderjyskE sig en sejr på sikker vis, da favoritterne vandt med 4-1. 

Tommy Bechmann bragte gæsterne foran, inden Sydvest fik udlignet ved Anders Gormsen. Troels Kløve og Janus Drachmann sikrede dog 3-1 føring ved pausen. I anden halvleg lukkede Bjørn Paulsen ballet, da han på straffespark gjorde det til 4-1: 

- Det var en rigtig fin træningskamp for os og dejligt at se alle spillere i aktion. Alle spillere fik en halvleg, mens Randrup (red. Anders Randrup) spillede fuld tid for at vise sig frem. Drengene har trænet godt og hårdt, og det var godt at se dem i kampaktion; det giver altid et andet billede end når man ser dem i træningen. Vi scorede nogle flotte mål, og skabte egentlig også chancer til mere mod et godt FC Sydvest-mandskab, siger Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside og bakkes op af assistenttræner Peter Enevoldsen:
 
- Vi spillede på en fantastisk bane; den kan de godt være stolte af her i Bylderup Bov. Det var en god aften med godt vejr og rimelig godt besøgt tilskuermæssigt. Vi er meget tilfredse med kampen, og det vi fik set, var positivt, selvom der altid er forbedringer. To nye spillere, der scorede i deres debutkamp, det er selvfølgelig positivt. Nu ser vi frem mod den næste kamp på fredag mod FC Fredericia, udtaler Enevoldsen.  
 
SønderjyskE indleder sæsonen i Alka Superligaen på udebane mod FC Nordsjælland den 17. juli.