OB-topscorer vil revanchere fiasko mod SønderjyskE
Foto: OB
Superliga

OB-topscorer vil revanchere fiasko mod SønderjyskE

OB møder SønderjyskE få uger efter afklapsningen i Haderslev.

Når OB møder SønderjyskE på lørdag, er det en gentagelse af den kamp, der blev spillet mellem de to hold i Haderslev for tre uger siden. 

Dengang vandt SønderjyskE med hele 4-0 i en kamp, der må betegnes som en fiasko for OB. Derfor har fynboerne revanche til gode, når holdet tager imod sønderjyderne på lørdag i Odense.

- Jeg glæder mig, fordi vi har noget, vi skal revanchere, men det er en sjov række, vi befinder os i. Vi får selv flot rejst os i FC Nordsjælland, og SønderjyskE får så en over tuden i AaB, så det er meget op og ned. Vi kender SønderjyskE og deres dyder, og de overraskede os heller ikke i Haderslev, men vi skal være dygtigere til at matche dem, siger OB-topscorer Rasmus Festersen til ob.dk. 

Han er indstillet på en lige kamp mod SønderjyskE.

- Jeg forventer en jævnbyrdig kamp. Selvom der ikke er mange kampe, der har været på det seneste, så tror jeg, det bliver tæt på lørdag. Det bliver to revanchelystne hold, det går på banen. Vi vil revanchere kampen i Haderslev, og de vil revanchere deres seneste opgør, hvor de tabte med 5-0 i Aalborg. Vi går til kampen med intentionen om at vinde, og det forventer jeg også at vi ender med at gøre, siger han. 

Kampen mellem OB og SønderjyskE spilles lørdag klokken 18.00.