Brøndby Stadion øger sikkerheden ved alle indgange
Superliga

Brøndby Stadion øger sikkerheden ved alle indgange

Der bliver gået ekstra grundigt til værks med forhøjet beredskab og visiterering af alle tilskuere på Brøndby Stadion til hjemmekampen mod AaB søndag.

Brøndby IF tager ingen chancer omkring sikkerheden i årets sidste hjemmekamp, søndag mod AaB. 
 
I skyggen af de tragiske terror-handlinger i Paris er det generelle bedredskabsniveau i Europa og Danmark øget og Superliga-klubben sørger af samme grund for ekstra sikkerheden i forhold til kampens tilskuere og afvikling. 
 
Klubben meddeler til samarbejds-partnere og sponsorer, at den øgede indsats bliver koncentreret omkring Brøndby Stadions adgangsforhold. 
 
- Der er ingen konkret trussel mod kampen eller stadion, men situationen byder os, at være ansvarlige nok til også at tage vores egne forholdsregler. 
 
- Vi er blevet pålagt at visitere alle personer, der skal ind på stadion uanset hvor og hvilken indgang. Derfor opfordrer vi alle partnere til at møde vagterne med et smil og samtidig være bevidste om, at visitation er til for at vi kan sikre den generelle stadionsikkerhed og ikke til for at være et irritationsmoment, lyder meddelelsen fra Brøndby IF til sponsorer og samarbejdspartnere. 
 
Brøndby har Superligaens højeste tilskuertal og i sæsonens første otte hjemmekampe har i alt 114.000 tilskuere været på Brøndby Stadion, hvilket give et gennemsnit på flere end 14.000 tilskuere pr. kamp.
 
Kampene mellem Brøndby og AaB bliver sat i gang søndag klokken 16.00