OB ansætter Leicester-scout på fuld tid
Superliga

OB ansætter Leicester-scout på fuld tid

Ole Nielsen, der fik Daniel Amartey til Leicester City, er blevet ansat på fuld tid i OB.

Superliga-klubben OB har lavet flere ændringer i det sportslige setup frem mod næste sæson, og en af de ændringer er, at klubben får en scout ansat på fuld tid.

Der er tale om Ole Nielsen, fynboen, der har arbejdet for OB og ikke mindst Leicester City de sidste år, og han ansættes nu på fuld tid i den fynske klub. Han beholder sin tilknytning til Leicester City.

Ole Nielsen var manden, der fik Daniel Amartey til engelske Leicester City, og nu er det så OB, han fremover skal fokusere 100 procent på. En opgave, der også betyder, at han forlader sit civile job.

- Det har længe været et ønske for os, at når vi fik muligheden, så skulle vi tilknytte en fast scout, der kan systematisere vores scouting og samtidig selv tage ud og følge de spillere, der kan være interessante for os. Ole vil primært skulle arbejde med scouting for ligaholdet, men han skal også holde et vågent øje med interessante talenter, og vi glæder os til et endnu tættere samarbejde med ham og til at gøre brug af hans enorme viden om spillere fra nær og fjern, siger Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, i en pressemeddelelse.

Og scouten ser nu også frem til nye og vigtige opgaver i det fynske.

- For mit vedkommende bliver den største og vigtigste ændring, at jeg får mere tid til arbejdet, og at jeg får et større ansvar. Vi skal have skabt en bedre struktur, og vi skal endnu mere i dybden med de henvendelser og muligheder, der byder sig for OB. Man kan se meget på statistikker og CV’er, men det er vigtigere at se spillerne i aktion, så vi bliver endnu bedre til at sikre, at vi træffer de rigtige beslutninger, når vi vender tommelfingeren opad eller nedad. Her handler det også om spillernes væremåde, attitude, måder at håndtere medgang og modgang, og om vi fornemmer, at de vil passe ind i hverdagen hos os, siger Ole Nielsen.