Milan-møde på trapperne mellem Silvio og asiatiske rigmænd
Foto: Luca Bruno/Polfoto
Serie A

Milan-møde på trapperne mellem Silvio og asiatiske rigmænd

Berlusconis Milan er i knæ, og derfor har han i godt ét år kæmpet for at finde ny investorer til klubben. I dag eller i weekenden forventes det, at der bliver afholdt et nyt møde med rigmænd fra Østen.

Den kilometerlange saga om Berlusconis forsøg på at sælge Milan til asiatiske investorer får nu endnu et kapitel. Den italienske sportsavis Corriere dello Sport kan nemlig melde om, at Milan-præsidenten i aften eller i morgen vil have møde med en gruppe kinesere.

Det kommer til at foregå i Berlusconis kæmpe-villa i Arcore, Villa San Martino. Det er dog stadig ukendt, hvem de nye kinesiske investorer er, men det menes at mødet handler om, at Berlusconi først og fremmest gerne vil møde de personer, som har intentioner om at købe hans hjerteklub, inden han sælger den videre til de potentielle købere.

Dog mener den italienske sportsavis, at mødet bliver meget afgørende, da det tyder på, at Berlusconi er klar til at komme med en beslutning dér.

Milan har i det seneste år haft det meget svært med det sportslige, som givetvis er kommet af en forværret økonomi, som blandt andet tvang dem til at sælge svenske Zlatan Ibrahimovic og brasilianske Thiago Silva til PSG, hvorefter de sidenhen har haft massive problemer med at blande sig i toppen af den italienske Serie A.

I øjeblikket ligger holdet på syvendepladsen i den italienske liga, og holdet har allerede fyret Sinisa Mihajlovic, som blev ansat inden denne sæson. I stedet har man hevet den tidligere spiller Cristian Brocchi ind resten af sæsonen.

Krisen tyder derfor på, at holdet har hårdt brug for en eller flere investorer, der er klar til at smide penge i projektet, så de igen kan komme op på det niveau, som de var på i 90'erne og 00'erne, hvor man hev flere Champions League-trofæer hjem.