John Terry så Brøndby vinde 2-1

Med John Terry som tilskuer lykkedes det mandag Brøndby at besejre FC Nordsjælland med 2-1.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion

Der var ikke så meget at rafle om for Brøndby IF. Mandagens kamp mod FC Nordsjælland skulle vindes, hvis drømmen om at indfri målsætningen om medaljer skulle forblive realistiske. At vinde på hjemmebane har Brøndby imidlertid været gode til i denne sæson, og de blå-gule leverede igen varen foran hjemmepublikummet. Et publikum, der denne mandag talte ingen ringere end John Terry. Chelsea-kaptajnen var således på besøg hos sin gode ven Jan Bech Andersen.

Brøndby vandt 2-1 over FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland kom bedst ud af starthullerne, og Joshua John kunne have bragt gæsterne foran på en kontra, hvis det altså ikke var fordi, at han i stedet tæskede bolden helt op på øverste tribuneafsnit. Og sådan var der mange gode tilløb til FCN-chancer.

Det var der ikke på samme måde for Brøndbys vedkommende, men til gengæld sad den lige i skabet, da chancen bød sig for første gang. En velspillende Riza Durmisi fik bolden i venstre side, tog et træk ind i banen og beviste så, at han såmænd også kan sparke med højre, da han fra kanten af feltet placerede bolden i fjerneste målhjørne til 1-0.

Scoringen gav Brøndby overtaget i kampen, og det var ikke meget, FCN havde at byde ind med i resten af første halvleg, men det lykkedes ikke værterne at score yderligere i de første 45 minutter.

Brøndby startede også anden halvleg bedst, og FC Nordsjælland spillede uden tempo, men alligevel lykkedes det holdet at udligne efter 64 minutter. Emiliano Marcondes forsøgte sig med et frispark fra lang afstand, og den strøg direkte i nettet forbi Frederik Rønnow, der for en sjælden gang så skidt ud. Udlingen slog dog ikke Brøndby ud af kurs, og tre minutter senere bragte de blå-gule sig atter foran.

Johan Larsson har mistet sit blonde hår, men ikke sin gode sparketeknik, og fra lang afstand tvang han David Jensen til en redning. FCN-keeperen kunne imidlertid kun halvklare, og riposten var Kamil Wilczek hurtigst over og gjorde det til 2-1.

Dette blev også kampens slutresultat, og dermed lever drømmen om medaljer altså fortsat på den københavnske Vestegn.