Tidl. Arsenal-spiller: Wenger har ikke brug for Mahrez
Foto: Scott Heppell/Polfoto
Premier League

Tidl. Arsenal-spiller: Wenger har ikke brug for Mahrez

Arsenal har nok spillere som Riyad Mahrez i truppen og burde hellere koncentrere sig om at hente en ny angriber, mener klubbens tidligere forsvarsspiller Lauren.

Leicester-stjernen Riyad Mahrez bliver for tiden rygtet på vej til Arsenal, som vil forstærke sin offensiv forud for den nye sæson. Men Arsenal har slet ikke brug for Mahrez, der blev mester med Leicester og kåret til årets spiller i Premier Leauge, det mener den tidligere spiller i klubben Lauren.

Arsenal har allerede den type spiller i truppen, lyder det fra Lauren, der spillede i London-klubben fra 2000 til 2006.

- Han (Mahrez, red.) er en rigtig god spiller, men hvor mange lignende midtbanespillere i form af teknisk dygtighed og kreativitet har Arsenal ikke i forvejen? De har Mesut Özil, de har Aaron Ramsey, de har Alex Oxlade-Chamberlain og Theo Walcott – Arsenal har ikke brug for Mahrez, siger Lauren ifølge Sky Sports.

- Arsenal har altid haft dynamiske spillere, men de har brug for at ændre deres spillestil en smule, måske være lidt mere direkte, aggressive og beslutsomme, hvilket spillere med en anden stil end Mahrez kan tilbyde, fortsætter han.

I stedet skal Arsenal-manageren Arsene Wenger bruge pengene på en bedre angriber end Olivier Giroud, fortæller Lauren.

- Misforstå mig ikke. Jeg har respekt for Olivier Giroud, og han får en stor rolle at spille i den kommende sæson med sine mål. Men man har brug for spillere med karisma. Det handler om mere end bare at score mål, man behøver en angriber med X-faktor og karisma, og selvom Giroud er fantastisk, så besidder han ingen af delene, slutter han.

39-årige Lauren stoppede karrieren tilbage i 2010 i spanske Córdoba.