Randers' sportschef: Forberedt på henvendelser på offensive spillere
Lars Poulsen/Polfoto
Superliga

Randers' sportschef: Forberedt på henvendelser på offensive spillere

Med fem angribere til to pladser, kan der ske ændringer i Randers FC, der er forberedt, hvis der kommer henvendelser.

Randers FC har haft et travlt transfervindue. Syv gange er der sat underskrift på tilgang af en ny spiller, og otte gange har man sagt farvel. Ole Nielsen, der er sportschef i Randers FC, er tilfreds med, hvordan transfervinduet har udviklet sig for kronjyderne.

- Vi har haft stor aktivitet, og det havde vi også bebudet. Vi har fået syv ind og otte ud, så vi har været vældig aktive i vinduet. Vi synes, at vi er lykkedes med mange ting vi ville og er kommer fornuftigt igennem. Vi ville gerne lave nogle forandringer, tiden var moden til det nu her med en ny træner i Olafur Kristjánsson, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Af de otte spillere, der er blevet en del af truppen henover sommer, er tre af dem angribere. Marko Mitrovic, Mayron George og Marvin Pourié har sluttet sig til Mikael Ishak og Viktor Lundberg, og de fem skal fremover slås om de to pladser, der er oppe foran i Ólafur Kristjánssons system. Men fem angribere til to pladsen er et luksusproblem for Ole Nielsen, der er forberedt, hvis der kommer interesse.

- Tiden må vise, om der sker ændringer. Vi er rigtig godt besat til den offensive del af spillet. Vores spillere har forskellige kvaliteter, og det giver forskellige muligheder. Det giver også spillerne en sund konkurrence, og det glæder vi os over. Så jeg synes, at vi står rigtig godt rustet, og vi er forberedt, hvis der skulle komme henvendelser på nogle af vores offensive spillere.

Mikael Ishak og Mandla Masango har tidligere været rygtet væk fra klubben, men det, der er sket tidligere, lægger sportschefen ikke vægt på. 

- De er i Randers FC, og det er det vi forholder os til. Sker der noget, må den sidste uges tid i transfervinduet vise. Men det skal være noget, vi synes er interessant og som spilleren synes er interessant. Men lige nu er det gisninger og ikke noget konkret.

Randers spiller i morgen mod Silkeborg IF på hjemmebane klokken 18.00.