Sats på børsintro for Nets
Spil

Sats på børsintro for Nets

Virksomheden Nets er på vej på Børsen, og hos det danske spilfirma BetOnFinance kan du satse på, hvordan børsintro'en kommer til at forløbe

I forbindelse med børsintroduktionen af Dong Energy i juni kunne spillerne hos BetOnFinance satse på, hvordan det kom til at gå handelskursen, og nu åbner firmaet atter op for en børsintroduktion. Denne gang virksomheden Nets.

- Vores spillere tog rigtigt godt imod spillet og beviste endnu en gang, at de er dygtige. De endte to kroner, eller 0,85 procent, fra den endelige afregningskurs. Aktieeksperter og analytikere ville være lykkelige, hvis de kunne forudse markedet med samme præcision, forklarer stifter og direktør hos BetOnFinance Jeff Saul. Spillere der ramte det rette interval fik pengene 5,94 gange igen. 

Ifølge Jeff Saul, ligger en stor del af spillernes motivation i, at den private investor på de rigtige aktiemarkeder typisk bliver forbigået ved de attraktive børsintroduktioner.

- Vi ser gang på gang, at de private investorer næsten ikke får nogen tildeling og må se på, hvordan de institutionelle investorer løber med gevinsten. Med vores Børsintrospil, giver vi manden på gaden mulighed for at få del i gildet,” fortsætter Jeff Saul og pointerer.

Siden det sidste Børsintrospil i juni har BetOnFinance åbnet for internationale spillere. Det er dermed ikke kun danskerne, der kan gætte med.

- Det vil altid være spændende at se, hvordan brugerne fra de enkelte lande klarer sig i forhold til hinanden. Særligt med en børsintroduktion som Nets, der har base i hele Norden, er det spændende at se på spillernes holdning til prisen, mener Saul, som siden den internationale lancering af BetOnFinance i starten af september har set puljerne i de almindelige spil fordoblet, og han forudser også pæne gevinster i denne omgang.

- Vi stiller en puljegaranti på 10.000 kr. for at sætte spillet i gang, men lur mig om puljen ikke ender med at blive noget større, smiler Saul. 

Kender du noget til BetOnFinance? Tipsbladet mødte Jeff Saul til en snak