Video : Tipsbladet
Benelux

DC varmer bænk i Belgien: Fortryder ikke mit klubskifte

Daniel Christensen har fået noget mindre spilletid, end han havde håbet på i Belgien, men han fortryder ikke sit klubskifte og overvejer ikke et nyt.

Efter et helt fodboldliv i dansk fodbold tog Daniel Christensen i sommer springet til udlandet, da han blev solgt fra AGF til belgiske Westerlo. Tiden i udlandet har dog indtil videre ikke været nogen dans på roser rent fodboldmæssigt for den 28-årige venstreback.

Westerlo er næstsidst i den belgiske liga, og Daniel Christensen har blot været med i lidt under halvdelen af kampene. Ikke prangende, og danskeren medgiver da også, at det til tider har været op ad bakke i Belgien.

- Det har været en vanskelig periode. Jeg havde håbet at spille hver uge. Efter min tid i Danmark har det været en underlig følelse ikke at være på banen hver uge. Det er en ny situation, som jeg skal tilpasse mig, siger Daniel Christensen til Het Nieuwsblad.

På trods af den begrænsede succes er den tidligere AaB- SønderjyskE- og AGF-spiller end ikke i overvejelser om at skifte klub.

- Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit skifte til Belgien, og jeg har ikke skænket en transfer en tanke. Jeg har spillet næsten 10 år på højeste niveau i Danmark, så jeg har set det hele. Det er rart at opleve noget nyt – både på- og udenfor banen, lyder det fra Daniel Christensen.

Daniel Christensen har spillet 158 kampe i Superligaen.