Blandet dansk eftermiddag i The Championship

Der var dansk clean sheet, et dansk mål, men også et par danskere på bænken i The Championship lørdag.

Der var startpladser til Jonas Knudsen, Lasse Vibe, Andreas Bjelland og Jakob Haugaard til 16.00-kampene i The Championship.

På Griffin Park i London havde Lasse Vibe og Andreas Bjelland begge fået en startplads, da topholdet Newcastle United kom på besøg.

Værterne kom bagud efter 20 minutter ved Championship-topscorer Dwight Gayle, men den tidligere Crystal Palace-angriber måtte otte minutter efter målet lade sig udskifte og efter hans udskiftning var der ikke meget offensivt input fra Rafael Benitez' tropper.

Lasse Vibe havde kampen igennem været farlig og danskeren fik endelig scoret efter 52 minutter til 1-1. Det endte dog med en Newcastle-sejr, da indskiftede Daryl Murphy efter 79 minutter havde skudt sejren til Newcastle.

Wigan og Jakob Haugaard var på til bundopgør hos Burton og danskeren kunne glæde sig over at holde clean sheet for anden kamp i streg. Det var Everton-lejesvenden Callum Connolly, der stod for scoringerne i 2-0-sejren.

Jonas Knudsens Ipswich-hold hev en 3-2-sejr hjem mod bundholdet Blackburn.

Hos Preston var begge danskere - Anders Lindegaard og Simon Makienok - på bænken alle 90 minutter. Det samme var sagen for Nicklas Bendtner hos Nottingham Forest.