Video : Tipsbladet
Superliga

Dehn får chancen i Viborg

Der har ikke været meget spilletid til Jacob Dehn siden skiftet til Viborg, men Johnny Mølby vil give ham muligheden for at vise sig frem i opstarten.

Jacob Dehn skiftede i sommer til Viborg FF, men han har ikke stået forrest i køen, når der skulle deles spilletid ud. Både Mikkel Rask og Jeroen Veldmate har været foran den unge dansker, men Rask er skiftet til AGF, og Veldmate har ikke trænet i flere måneder på grund af psykiske problemer.

Dermed er chancen der for Dehn til at spille sig til en plads i centerforsvaret hos Viborg, og han vil få muligheder for at vise sig frem i opstarten. Der er dog nogle punkter, hvor han skal være bedre ifølge Johnny Mølby. 

- Det handler meget om, at han skal blive bedre til at vurdere situationerne. Han er god med bolden, har en fin fysik, slår fine afleveringer og er også god til at få lyd på i forsvaret. Men han mangler måske lidt omkring at vælge, hvornår man skal gå frem i banen, og hvornår man skal falde dybt. Tingene går hurtigere, end han har været vant til, så han skal blive bedre til at orientere sig på banen, siger Johnny Mølby til Viborg Folkeblad.

Siden Dehns skifte fra Vejle til Viborg i sommer er det blevet til to kampe i Superligaen og to kampe i pokalturneringen.