Betting-bomben: Det bliver svært for Argentina (opdateret)
Mike Stobe / Stringer
Spil

Betting-bomben: Det bliver svært for Argentina (opdateret)

Argentinerne har ikke spillet specielt godt, og de har det notorisk svært i La Paz, som er verdens højest beliggende hovedstad

Tirsdag 22.00
Bolivia-Argentina, Under 2.5 mål

Odds 1.90 hos Unibet

Det er tæt i den syamerikanske VM-kvalifikation, og derfor var det vitalt for Argentina, at de fik en sejr over Chile på et straffespark fra Lionel Messi.

Argentinerne har ikke været overbevisende under Edgardo Bauza, og sejren bliver også vanskelig at få hjem, for Bolivia har evnen til at drille Los Gauchos.

De har kun tabt en ud af de sidste fem indbyrdes kampe i La Paz med to uafgjorte og to sejre og seneste blev det 1-1 i 2013. Desuden vil hjemmeholdet fans aldrig glemme den fantastiske 6-1 sejr, men her skal vi dog tilbage til 2009.

Argentina har desuden ikke vundet deres tre seneste udekampe, så selvom de fik lidt selvtillid på kontoen mod Chile, så bliver det ikke et målorgie, vi er vidner til her. 

Tirsdag er Lionel Messi oven i købet sat ud af spillet, da han med øjeblikkelig virkning er blevet idømt fire dages karantæne for upassende sprogbrug overfor en linjedommer under kampen mod Chile. 

Det gør bestemt ikke opgave nemmere for Argentina.