Video : Tipsbladet
Bundesliga

Gladbachs sportschef: Kæmper for at beholde Andreas Christensen

Chelsea vil have Andreas Christensen tilbage til sommer, men Gladbachs sportschef, Max Eberl, har ikke opgivet håbet om at beholde forsvarsspilleren.

Der er stor interesse for den danske forsvarsspiller Andreas Christensen. Han er ejet af Chelsea, men lejet af Borussia Mönchengladbach. Chelsea vil have ham tilbage, men Gladbach vil gerne beholde ham.

Det må være svært for den 20-årige forsvarsspiller, hvis han forholder sig til alle rygter, hvor hans navn er nævnt. Chelsea har meldt ud, at de gerne vil have ham til rådighed fra sommeren 2017, men nu er sportschefen i Gladbach kommet med noget af en kontramelding.

- VI kæmper stadig for at beholde Andreas Christensen. Jeg har ikke opgivet håbet, siger Max Eberl til Kicker.

Hvis man sætter sig i Eberls sted, kan man sagtens forstå sportschefen. Andreas Christensen har været Gladbachs bedste forsvarsspiller sæsonen igennem, og Eberl har allerede måttet sige farvel til en anden af holdets bærende kræfter i Mahmoud Dahoud, der er solgt til Dortmund. 

Hvis Gladbach skal gøre sig forhåbninger om at beholde den danske landsholdsforsvarer, skal de op med pengepungen. Og når Chelsea har sat sig i hovedet, at han skal tilbage, er det ikke kun byttepenge, Gladbach kan nøjes med at hoste op med.