Video : Tipsbladet
Superliga

Casper Sloth: Det ligner sommerexit fra AaB

Efter blot én sæson er Casper Sloth måske fortid i AaB til sommer. Det peger i hvert fald i den retning, siger midtbanemanden.

Det kan godt være, at Casper Sloths 20 Superliga-kamp i denne sæson lyder som et fornuftigt antal kampe, men bag det tal gemmer der sig en anden historie. I halvdelen af kampene er han startet på banen, og blot tre gange har han spillet fuld tid.

Den tidligere AGF'ers retur til dansk fodbold har ikke været den succes, som hverken Sloth eller AaB forventede, og det kan være, det aldrig bliver det. Han siger i hvert fald selv, at det peger mod et sommerskifte efter en frustrerende sæson.

- Jeg er ikke typen, der giver op, men skal jeg tilbage på mit gamle niveau, kræver det, at jeg får mulighed for at spille, og den mulighed ser det ikke ud til, at jeg får i AaB. Derfor kunne det godt ligne, at jeg skal ud at finde noget andet til sommer, siger han til Nordjyske.

Under alle omstændigheder skal han og sportsdirektør Allan Gaarde have en snak om fremtiden, "for noget skal der ske," konkluderer han. 

25-årige Casper Sloth skrev i sommer under på en treårig aftale med AaB. Han kom fra to skuffende sæsoner i Leeds, hvor han nåede 13 ligakampe.