Video : Tipsbladet
Superliga

Juel og Juel vil blive i AGF: Håber på forlængelse

Både Alexander Juel Andersen og Thomas Juel-Nielsen har kontraktudløb i næste uge, men de vil gerne blive i AGF. Begge forhandler stadig med klubben.

De fleste af de AGF-spillere, der har kontraktudløb, når juni bliver til juli, har fået en afklaring på fremtiden. Eller i hvert fald, hvorvidt de skal blive i klubben eller ej. Der er to dog forsvarsspillere, der endnu forhandler med klubben.

Alexander Juel Andersen og Thomas Juel-Nielsen står fra lørdag i næste uge uden kontrakt, men for begge gælder det, at der stadig er dialog med klubben om en forlængelse. Og for begge gælder det, at de gerne vil blive.

Men ikke for enhver pris.

- Dét, at klubben stadig sidder ved forhandlingsbordet, ser jeg kun som noget positivt. Det viser, at de gerne vil beholde mig. Om vi så bliver enige, må tiden vise. Jeg vil gerne blive i AGF, men har også andre muligheder på hånden, så det ser spændende ud, siger Juel Andersen til Århus Stiftstidende.

Godt og vel samme melding lyder fra forsvarskollegaen og næsten-navnebroderen Juel-Nielsen.

- Jeg kan ikke sige så meget, men jeg håber, at jeg kan fortsætte her i AGF. Det er i hvert fald mit udgangspunkt, siger Thomas Juel-Nielsen.

AGF har i dette transfervindue hentet Pierre Kanstrup til midterforsvaret. For så vidt angår de to x Juel, kan Alexander Juel Andersen også bruges på højre back, men Juel-Nielsen er mere udpræget midtstopper.