Video : Tipsbladet
1. division

Ombejlet højreback drømmer om Superligaen

Vendsyssels Rune Frantsen har afvist et tilbud fra Viborg FF - drømmen er Superliga, og interessen er der angiveligt fra flere klubber

Det var kun lige ved og næsten, at Vendsyssel FF rykkede fra NordicBet Ligaen til Superligaen, men til sidst måtte nordjyderne sande, at AC Horsens trak det længste strå i de afgørende playoff-kampe.

Siden har Vendsyssel oplevet flere spillere forlade klubben, og nu kan den næste være på vej. 

Det er højre back, Rune Frantsen, der i følge Nordjyskes oplysninger har afvist et tilbud fra Viborg FF, der som bekendt også er at finde i den næst bedste række i den kommende sæson. Viborg FF og Vendsyssel FF skulle have været enige om prisen for Rune Frantsen, men det var spilleren selv, der stoppede skiftet. 

Afvisningen er ikke noget, han selv vil kommentere på.

- Men jeg er ikke afvisende overfor at prøve noget nyt, og hvis der kommer tilbud, kigger jeg selvfølgelig på dem. Jeg drømmer da om at spille i superligaen, men jeg siger kun ja, hvis den samlede pakke er attraktiv. For eksempel betyder spilletid utrolig meget for mig, siger Rune Frantsen til nordjyske.dk

I følge mediet kan den drøm sagtens ende med at gå i opfyldelse, da både AC Horsens og SønderjyskE har vist interessere for netop Rune Frantsen. Vendsyssel-spilleren slår dog fast, at han intet problem har med at blive i VFF for at kæmpe endnu en sæson i jagten på oprykning til landets bedste række.