Video : Tipsbladet
Champions League

Boilesen: Vi er slet ikke tilfredse

Det var en tydeligt frustreret Nicolai Boilesen, der udtalte sig efter FC Københavns avancement i CL-kvalifikationen onsdag aften.

Et af de danske mestres helt store spørgsmålstegn denne sæson er danske Nicolai Boilesen, og hvor meget den tidligere Ajax-spiller kan spille. I den forgangne uge har forsvarsspilleren dog spillet hele tre kampe for FC København. Alle tre på forskellige positioner i forsvaret.

Onsdag aften foldede den 25-årige forsvarer sig så ud på højrebacken, da FC København tabte 2-1 hjemme i Champions League-kvalifikationen mod MSK Zilina. Og det var en frustreret Nicolai Boilesen, der efter kampen var klar i mælet i et interview med TV3 Sport:

- Der er egentlig okay styr på det i første halvleg. Så er det den samme sang med at i anden halvleg, der falder det fra hinanden. Hvis jeg kunne giver dig et svar på hvorfor, så havde vi nok gjort noget ved det på banen. Vi må acceptere, at det er sådan det er lige nu, men vi er slet ikke tilfredse, fortalte Boilesen og lagde endvidere vægt på, at nederlaget skyldtes et kollektivt kollaps, da han blev spurgt ind til de defensive problemer:

- Jeg synes, det er hele holder der fejler, hvad det angår. Jeg synes ikke, at det kun er de bagerste fire. Det er tit, at vi bliver løbet over ende inde på midten, og så er det svært at gøre andet end at kile den i feltet, sagde han.

FC København avancerede sig trods 2-1 nederlaget i kvalifikationen med en samlet sejr på 4-3 efter at have vundet 3-1 ude i det første opgør.

Klubbens næste kamp er på lørdag i Superligaen, når de forsvarende mestre skal på besøg i Randers.