Vaasa-træner: Vi har erfaring med Brøndby nu
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Europa League

Vaasa-træner: Vi har erfaring med Brøndby nu

Der skal en overraskelse til, hvis finske VPS Vaasa skal slå Brøndby ud. Men holdet tror på chancen.

Det er svært at komme tilbage efter et nederlag på 0-2 på udebane, men det er, hvad finske VPS Vaasa skal forsøge, når holdet torsdag aften møder Brøndby IF i Europa League-kvalifikationen.

Opgaven er ikke blevet nemmere af, at Brøndby offensivt er godt kørende, og skulle det danske mandskab score i Finland, skal Vaasa score fire gange for at gå videre på grund af reglen om udebanemål.

Men de tror på det i det finske, hvor Vaasa-træner Petri Vuorinen peger på, at klubben nu har erfaring med at spille mod Brøndby. Og at det kan udnyttes.

- Målet er, selvfølgelig at spille igennem deres pres. Vi er mere erfarne nu i måden, de spiller på. Vi har ikke i sinde bare at sparke lange bolde ned bag deres forsvarslinje, for det er for nemt for deres stoppere at håndtere, siger træneren ifølge det finske medie Veikkasliiga.com.

- De (Brøndby, red.) kommer for at spille deres egen kamp. Så må vi se, hvor meget de gør (i forhold til presspillet, red.) i kampen.

Vinderen af opgøret mellem VPS Vaasa og Brøndby IF står til at møde vinderen af opgøret mellem Levski Sofia og Hajduk Split.