Video : Tipsbladet
Premier League

Mourinho melder sig ind i kampen om Bale

Hvis Bale sidder på bænken tirsdag i Super Cup'en er Mourinho klar til at byde på ham.

Tirsdag er der kamp mellem Manchester United og Real Madrid i den europæiske Super Cup. Det er ikke bare en kamp mellem to af Europas mest traditionsrige klubber, men også en kamp, som måske kan give et hint om, hvad Mourinho skal gøre i resten af transfervinduet.

Han fortæller nemlig til pressemødet frem mod kampen, at han gerne tager kampen op i forhold til at hente Gareth Bale til klubben. Men kun hvis Real Madrid giver signal til det.

- Hvis han spiller i morgen, så ville jeg ikke drømme om at købe Bale, fordi så ville jeg vide, at han var en del af trænerens planer. I så fald har han også motivationen til at fortsætte i Real Madrid, siger Mourinho og fortsætter:

- Men hvis han ikke spiller, så er han ikke i klubbens planer, og en ny spiller vil være på vej. Det vil betyde, at han er på vej ud af klubben, og så vil jeg vente på ham og slås med andre trænere, som også vil have ham, siger United-manageren.

Den europæiske Super Cup spilles i år i Skopje, hvor sidste sæsons Champions League-vindere og Europa Leagues ditto mødes.