Video : Tipsbladet
Premier League

Van Dijk er skuffet over Southampton

Den hollandske forsvarsspiller har indgivet et transferønske for at vise klubben, at han ønsker at skifte.

Virgil van Dijk er en eftertragtet herre, som jagtes af flere store klubber, men Southampton ønsker ikke at sælge ham, og det har ført til en del splid mellem de to parter.

Nu har Virgil van Dijk indgivet et officielt ønske om at skifte.

- Hvis der stadig er interesse fra de store klubber, så vil jeg gerne have, at Southampton overvejer den interesse.

Southampton-anføreren ærgrer sig over, at klubben ikke er gået i dialog med de klubber, som har henvendt sig.

- Jeg står tilbage med en frustration, når klubben mener, at jeg ikke er til salg, og jeg er skuffet over, at de mange forespørgsler på mig fra de store klubber konsekvent er blevet afvist. Jeg er utrolig ambitiøs og ønsker at udnytte mit potentiale så meget, som det er muligt i en karriere, som ikke er særlig lang for en fodboldspiller.

Southampton-manager, Mauricio Pllegrino, udtalte tilbage i juli måned, at den 26-årige hollænder ikke ønskede at træne med holdet, og at han derfor trænede alene. Den udlægning, mener Virgil van Dijk, er ikke rigtig.

- Jeg kan bekræfte, at jeg blev spurgt ind til min indstilling i forhold til at træne, og jeg var ærlig og svarede, at jeg ikke var helt afklaret på baggrund af omstændighederne. Men som en stolt professionel er jeg forørnet over, at det blev udlagt til, at det var mig som ikke ønskede at træne, og derfor mener jeg, at det er vigtigt at tage bladet fra munden.

Der er med stor sandsynlighed lagt op til en bitter skilsmisse mellem de to parter, og det har hollænderen så småt også erkendt.

- Jeg havde håbet at bevare det gode forhold, som jeg har haft med alle i klubben, især fansene, men i lyset af hvad der er sket, så bliver det nok svært.

Virgil van Dijk, som sad ude i de sidste fem måneder af sidste sæson, satte i maj 2016 sin signatur på en seksårig aftale.