SønderjyskE henter rutinerede Anders Egholm
Anders Egholm th. Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

SønderjyskE henter rutinerede Anders Egholm

Den rutinerede forsvarsspiller er hentet ind som gardering i SønderjyskE.

34-årige Anders Egholm har fået en ny chance for at spille i Superligaen.

Den rutinerede forsvarsspiller er hentet til SønderjyskE på en aftale, der løber sæsonen ud, og med den aftale har klubben hentet en gardering til det forsvar, der er blevet hæmmet af, at Marc Pedersen må sidde ude i længere tid med en ankelskade.

Derfor var der altså behov for en gardering i forsvaret, og Anders Egholm har fået en aftale, der løber frem til sommeren 2018, oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Anders Egholm er en både erfaren og intelligent spiller, og så er han er en ledertype, som altid går foran med sit eksempel. Det lyser ud af ham, at han bare vil vinde alle kampe. Vi har tidligere haft fornøjelsen af ham i klubben, og ved, hvad han står for. Han har trænet med truppen i nogle dage, og med hans indsats i dagene på træningsbanerne og senest i reserveligakampen i mandags kan vi se, at han stadig har et fint niveau. Ikke mindst kan han også give en masse til miljøet og kulturen i klubben, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Den 34-årige forsvarsspiller var senest på kontrakt i Vejle Boldklub - det er anden gang, han spiller for SønderjyskE. Han har også tidligere spillet for Randers, Hobro Ik, Herfølge og Esbjerg.