Polsk legende: Smid Kamil Wilczek af landsholdet
Foto: Adam Nurkiewicz/Getty Images
Superliga

Polsk legende: Smid Kamil Wilczek af landsholdet

Den polske målmandslegende, Jerzy Dudek, mener, at Kamil Wilczek bør have spillet sin sidste landskamp efter en dårlig præstation mod Uruguay fredag.

Kamil Wilczek er som regel udtaget, når det polske landshold skal i aktion, men det bliver ikke til så mange minutter for Brøndby-spilleren. Det er der imidlertid ikke så meget at sige til. Ikke mange angribere i verden ville kunne slå Robert Lewandowski af holdet.

I fredags fik Kamil Wilczek imidlertid chancen, da Polen mødte Uruguay i en venskabskamp på hjemmebane. Brøndby-angriberen fik 65 minutter på banen i opgøret, det endte 0-0, og polske medier er ganske enige i bedømmelsen af Wilczek - det var ikke godt.

Den mangeårige Liverpool-keeper, Jerzy Dudek, vil nu have Brøndby-spilleren sorteret fra landsholdet.

- Kamil Wilczek greb ikke chancen, og jeg synes, det er på tide - med al respekt for Kamil - at sætte ham af landsholdet. Han er 29 år gammel, og han bliver ikke bedre. I kampen i Warszawa viste han, at han ikke er en angriber, det kan begå sig på højeste niveau, siger Jerzy Dudek til  Przeglądu Sportowego.

Brøndby-angriberen medgiver, at præstationen mod Uruguay ikke var prangende.

- I sådan en situation kan man kun gøre sit bedste for holdet. Jeg forsøgte, selv om jeg bestemt ikke var fejlfri. Det er umuligt at komme ind og udfylde Lewandowskis sko, siger Kamil Wilczek.

Jerzy Dudek foreslår, at Dawid Kownacki får Kamil Wilczeks plads på det polske landshold. Han er 20 år og tørner ud for Sampdoria. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.