Indonesisk klub lurer på Rafael van der Vaart
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Indonesisk klub lurer på Rafael van der Vaart

Den hollandske stjerne er et emne i indonesisk fodbold.

FC Midtjylland-profilen Rafael van der Vaart kan måske se frem til et spændende eventyr i de senere år af sin fodboldkarriere, for hollænderen kan være på vej ud af FC Midtjylland.

Således rapporterer både Superball.id og Bolasport.com, at indonesiske Bali United er ude efter en hollandsk spiller, der har været med ved VM- og EM-slutrunder. Det skal en kilde have sagt til medierne, og de rapporterer begge, at det er Rafael van der Vaart, der er tale om.

Bali United endte som nummer to i den indonesiske række, der netop er forbi, og det helt store transfermål skal altså være Rafael van der Vaart.

Tiden i dansk fodbold og FC Midtjylland har ingenlunde været en sportslig succes for hollænderen og FC Midtjylland. Fysikken har vist sig som et stort problem, og Rafael van der Vaart har ikke kunnet holde sig skadesfri.

Klubben mister ifølge medierne en midtbanespiller ved navn Nick van der Velden, og ham vil man altså gerne erstatte med en anden hollænder med noget mere erfaring.

I denne sæson har "Rafa" slet ikke spillet for FC Midtjyllands førstehold, mens han i sidste sæson spillede 15 ligakampe for holdet.

Rafael van der Vaarts kæreste spiller håndbold i Esbjerg, så det er ikke sikkert, at det er så interessant med et skifte lige nu for van der Vaart, der tilmed har en søn boende i Hamborg.

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, der også har spillet for klubber som Tottenham, Real Madrid og Ajax, har kontraktudløb til sommer, men han har allerede gjort det klart, at han har intentioner om at spille videre. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.