Klopp: Det var ikke nemt
Foto: Getty Images
Champions League

Klopp: Det var ikke nemt

Tyske Jürgen Klopp roser Spartak Moskva, efter at Liverpool i går bankede russerne med 7-0.

Liverpools angrebsmaskine har i momenter været uhyggelig i denne sæson. Alligevel har de forreste profiler haft udsving i deres præstationer, og det samme har resten af holdet, der befinder sig på en 4. plads i den engelske Premier League. 

Onsdag blev dog en af de aftener, hvor det hele gik op i en højere enhed.

Både Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané viste således storform, da Liverpool smadrede russiske Spartak Moskva med hele 7-0 hjemme på Anfield i den sidste gruppekamp i Champions League.

Coutinho scorede hattrick, Mané nettede to gange, mens Salah og Firmino fandt vejen til netmaskerne én enkelt gang hver i sejren, der konsoliderede Liverpools førsteplads i gruppen.

Deres tyske manager, Jürgen Klopp, brugte dog pressekonferencen efter kampen til at rose modstanderens mandskab:

- Nej, det var ikke nemt. Det var ikke nemt. Mine assistenter og jeg sad ved 6-0, kiggede på hinanden og tænkte: Wow, hvad skete der lige der? Jeg ser ikke mange hold tabe 7-0, men selv ved 3-0, 4-0 og 5-0 spillede Spartak stadig fodbold, og de havde deres momenter og scoringsmuligheder.

- Vi blev nødt til at spille på det niveau, vi gjorde i aften, for at slå dem, og det var kun udviklingen på kampen, der afgjorde antallet af mål, fortæller Klopp ifølge Liverpools hjemmeside.

Tyskeren er dog heller ikke sen til at rose sine spillere og særligt sin offensive kvartet: 

- Vi har før præsteret som i aften, men i samme situationer med de samme spillere har vi stadig formået ikke at score. Det er ikke kritik, det er fortiden. Om de er en trussel for hold i Champions League? Hvis de spiller, som de gjorde i aften, så selvfølgelig 100 procent.

- Jeg tror ikke, at nogen vil blive glad for at trække os. Det er ikke sikkert, at vi får en drømmelodtrækning, og det kan godt være, at vi ikke bliver glade for den, men vi vil være klar. Det er helt sikkert, lyder det fra Klopp.

Før lodtrækningen til næste runde i Champions League på mandag står Liverpool dog først foran en vigtig udfordring i weekenden.

På søndag kommer lokalrivalerne fra Everton nemlig på besøg på Anfield i det mytiske Merseyside-derby.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.