Superliga-nedrykker leder efter forstærkninger og tester to mand
Foto: Getty Images
1. division

Superliga-nedrykker leder efter forstærkninger og tester to mand

Viborg FF, der håber på at komme tilbage i Superligaen i første hug, har to mand til prøvetræning.

Superliga-nedrykkerne fra Viborg FF er godt i gang med at forme truppen frem mod et ekstremt vigtigt forår.

Her skal Viborg, der ligger nummer syv i den næstbedste række, hente point på holdene foran i rækken, og det kræver, at klubben står klar fra første spilledag i foråret. Det er således ikke urealistisk at komme op i top tre, der giver spil om oprykning.

Man har sagt farvel til Erik Moberg, den svenske forsvarsspiller, der er vendt hjem til Sverige, samt Mikkel Kallesøe, og derfor kigger Viborg efter forstærkninger.

Over for Viborg Stifts Folkeblad bekræfter sportschef Jesper Larsen nu, at klubben kigger nærmere på et par spændende spillere.

Den ene er en 26-årig offensiv midtbanespiller ved navn Winful Cobbinah, mens også den 26-årige back Andreas Albech fra Sarpsborg ses nærmere an.

- Winful skal træne med her i 14 dage, og så kigger vi selvfølgelig på det bagefter. Det er klart, at han er en spændende spiller - vi har set en masse video på ham, og han har et rigtig flot cv. Men han er lige landet, så lad os nu se, siger Jesper Larsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg FF er aktuelt fire point efter Vendsyssel, der ligger på den tredjeplads, som giver playoff om en plads i Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.