Skive forlænger lejeaftale med FCM-talent
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
1. division

Skive forlænger lejeaftale med FCM-talent

Midtbanetalentet Frederik Brandhof har helt som ventet fået forlænget sit lejeophold i Skive.

NordicBet Ligaens bundprop Skive IK har fredag annonceret, at den 21-årige midtbanespiller Frederik Brandhof fortsætter sit lejeophold i 1. divisionsklubben. 

Brandhof blev tilbage i sommer hentet fra Skive til FC Midtjylland, der dog sendte midtbanetalentet direkte tilbage til til Skive på en lejeaftale i efteråret.

I denne måned har Brandhof så været tilbage i FC Midtjylland, men helt som ventet er det nu lykkedes Skive at forny lejeopholdet, så det gælder frem til sommer.

- Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en lejeaftale med Frederik Brandhof frem til sommeren 2018. Frederik har været en stor prioritet for os at hente ind. Han har haft andre muligheder men qua det gode samarbejde vi har med FCM, og Frederiks egen vilje til at ville hjælpe hans gamle klub i et spændende forår, er det lykkes os.

- Frederik har været en vigtig spiller for Skive IK igennem nogle år efterhånden og det glæder os, at han også vil være det i det kommende forår, fortæller sportschef i Skive IK Rasmus Brandhof, der i øvrigt er onkel til Frederik Brandhof. 

Skive IK befinder sig på en 12. plads i NordicBet Ligaen og har ni point op til nedrykningsstregen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.