Video : Tipsbladet
Superliga

Zorniger: Frendrup har en fantastisk attitude

16-årige Morten Frendrup debuterede i den blå-gule trøje, da Brøndby slog Lyngbyg søndag, og det skyldes især en fantastisk attitude.

Da Brøndby slog Lyngby sikkert med 3-1 søndag, gav Brøndby-træner Alexander Zorniger i slutminutterne debut til den kun 16-årige Morten Frendrup, der erstattede Lasse Vigen på midtbanen.

Og selv om Zorniger ikke har fået ry for at give ungdomsspillere meget spilletid, viser Frendrup, hvad en god attitude kan gøre. 

- Morten har først og fremmest en fantastisk attitude. Han lytter til hvert et ord, man siger til ham, fortæller Zorniger ifølge Ekstra Bladet.

Den tyske Brøndby-træner understreger dog samtidig, at det unge talent ikke bliver en fast bestanddel af Brøndby-truppen foreløbig. Han er nemlig stadig ikke en del af førsteholdet, og der er flere punkter, hvor han skal forbedre sig.

I næste spillerunde møder Brøndby AaB i en kamp, hvor Besar Halimi muligvis er med igen, hvorfor Frendrup risikerer at miste sin plads i truppen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.