Chelsea smadrede Hull i pokalen

Chelsea indledte weekenden med at vinde 4-0 over Hull i FA Cuppen.

Chelsea og Hull stod fredag aften overfor hinanden i femte runde af FA Cuppen.

Allerede efter bare to minutter kom der hul på bylden, da Wilian sendte Chelsea i front med 1-0.

Midt i halvlegen tog det fart, og først udbyggede Pedro føringen, inden Wilian sidenhen blev dobbelt målscorer med sit mål til 3-0.

Inden pausen gjorde Olivier Giroud det til 4-0.

I starten af anden halvleg fik Hull chancen for at reducere på straffespark, men dette blev brændt.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og så vandt Chelsea altså 4-0 over Hull.