Stor målfest da Real Madrid vandt over Betis

Med en 5-3-sejr var der nok af underholdning til tilskuerne til kampen mellem Real Madrid og Real Betis.

Real Madrid har et stort efterslæb i den spanske La Liga, som betyder, at Barcelona allerede er langt foran dem. Dog kan lidt af æren reddes ved at ende så højt som muligt, og søndag aften blev det til en målrig affære med en 5-3-sejr over Real Betis, der havde Riza Durmisi på bænken hele kampen.

Det første mål kom efter 11 minutter, da Asensio bragte Real Madrid foran med 1-0 på et hovedstød. Men Betis svarede igen, og ved pausen havde de vendt kampen på hovedet - og var foran 2-1 efter en scoring af Mandi og et selvmål af Nacho.

I anden halvleg fik Real Madrid dog bidt fra sig. Med mål fra først Sergio Ramos og derefter en ny scoring fra Asensio var Real Madrid igen i front - og det blev 4-2, da Ronaldo fik smækket bolden i netmaskerne.

Real Betis var dog ikke klar til at lægge sig fladt ned dér. Med fem minutter tilbage af opgøret fik Leon sprøjtet lidt spænding tilbage i kampen, da han sendte bolden i kassen efter et oplæg fra venstresiden.

Det blev dog ikke til flere mål fra Betis' side, mens Real Madrid ikke var helt færdige med at score mål. For i overtiden kunne Karim Benzema omsætte et kontrastød til kampens resultat 5-3.

Med sejren er Real Madrid nu på fjerdepladsen med ét point op til Valencia på tredjepladsen, ti op til Atletico på andenpladsen og 17 op til Barcelona på førstepladsen. Alle har spillet én kamp mere end Real Madrid.