Svensker kunne være skiftet til Danmark: Jeg har også en musikkarriere
Foto: Djurgården
Skandinavien

Svensker kunne være skiftet til Danmark: Jeg har også en musikkarriere

Den svenske fodboldspiller Kevin Walker havde muligheden for at rykke til dansk fodbold, men det valgte han fra - blandt andet fordi han også har en musikkarriere.

Det sker ikke så ofte, men i Sverige er der en fodboldspiller ved navn Kevin Walker, som tilfældigvis også er stor inden for musikbranchen i Sverige.

Kevin Walker er central midtbanespiller og spiller til dagligt for Djurgården, men svenskerens kontrakt med Djurgården løb ud ved årsskiftet.

Og hvad så?

Den 28-årige spiller, der har U-landskampe på cv'et og i øvrigt irske rødder, derfor navnet, valgte at forlænge med Djurgården, selv om der var tilbud fra andre steder. Og det er der faktisk en ganske særlig årsag til.

Kevin Walker vandt nemlig den svenske version musikkonkurrencen Idol i 2013, så han har altså også en anden karriere end fodbolden.

- Jeg havde muligheden for at skifte til Danmark og Norge. Jeg havde noget i Tyrkiet og noget i Rusland. Men jeg er far til Kaylie og bliver snart far til en søn også, som kommer i marts. Jeg har også en musikkarriere uden for fodbolden, som jeg gerne vil bygge videre på. Jeg kunne have gået efter flere penge i udlandet og prøvet et eventyr, men jeg følte ikke, de rigtige muligheder var der i forhold til det, jeg har opbygget her og ønsker at fortsætte med, siger han til Podcasten Lundh.

Kevin Walker er nu på kontrakt med Djurgården frem til 31. december 2020.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.