Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-træner sætter spørgsmålstegn ved SønderjyskE's og OB's indsatser

Det virker mærkeligt, hvad der skete mellem SønderjyskE og FC Midtjylland, og at OB lukkede fire mål ind mod Randers FC, mener Thomas Thomasberg, hvis Hobro-mandskab blev sorteper.

Thomas Thomasberg og Hobro IK endte med den plads, som ingen gad have. For som nummer syv måtte holdet i den sværeste af de to grupper i nedrykningsspillet, og det huer ikke cheftræneren.

Det gør konkurrenternes indsatser heller ikke. Kontroverserne om SønderjyskE's 1-2-nederlag til FC Midtjylland har været det helt store samtaleemne, for mange har efterhånden meldt sig i koret af dem, der mener, at midtjydernes sidste mål så mistænkeligt ud. 

Blandt dem er Thomasberg tilsyneladende også. Han undrer sig i hvert fald over, hvad han så i Herning, og at Randers FC, der hidtil havde scoret tre mål på hjemmebane i sæsonen, kunne sende fire kasser mod OB.

- Det er træls, vi skal stå og snakke om strukturen. Vi har kendt til den i to år. Sidste år kom den ikke i spil. Man kunne se, at den her situation kunne opstå, og det er den nu gjort. Jeg ved ikke, hvad der er sket i SønderjyskE-kampen, men lige nu virker det jo mærkeligt, at de skulle lukke et mål ind til sidst. OB møder Randers, som næsten ikke har scoret, og taber 4-1. Jeg føler med god grund, at rigtig mange ting var imod os, siger Thomas Thomasberg ifølge Politiken.

- Det scenarie, som opstod, var det værst tænkelige. Vi har forsøgt ikke at bruge krudt på at tænke over udfaldene. Vi har kun spekuleret på at vinde, fordi vi kunne bruge de tre point på en eller anden måde i det her spil. Nu ender de andre med at narre os på den konto. Det er mærkeligt, at SønderjyskE smider kampen til sidst, og OB indkasserer et stort nederlag. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg mere skal sige. Det er bare en lortedag.

Mens beskyldningerne om, at SønderjyskE lod sig tabe med vilje, er føget gennem den kolde martsluft søndag aften og mandag formiddag, har SønderjyskE benægtet, at det skulle være tilfældet.

I videoen i toppen af artiklen kan du se højdepunkter fra FC Midtjylland-SønderjyskE og dermed det mål, alle taler om.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.