Video : Tipsbladet
Superliga

Bænket AaB’er: Skal bruge foråret på at komme lidt med igen

Frederik Børsting er røget på bænken i AaB i de to seneste kampe, men han håber, at resten af foråret byder på mere spilletid.

I løbet af de seneste kampe har AaB-træner Morten Wieghorst fundet plads til både Kasper Kusk, Yann Rolim og Edison Flores i sin offensiv. Til gengæld har det betydet, at Frederik Børsting har mistet sin plads i nordjydernes startopstilling.

Det forstår han imidlertid godt, og han erkender, at det er svært ikke at vælge de tre, når de præsterer så godt, som de gør. Han vil dog bruge foråret på at forsøge at komme med igen og starte inde en gang imellem. 

- Man må jo sige, at det er svært for træneren ikke at vælge de samme 11, når de spiller så godt, som de gjorde imod Randers. Flores har været god, og Yann (Rolim, red.) spiller pissegodt i øjeblikket.

- Men jeg skal bruge foråret på at komme lidt med igen og få nogle flere starter. Både Flores, Yann og Kusk er rigtigt gode tekniske, og det er der, jeg halter i forhold til dem, men jeg har en større løbekapacitet og løber også mere dybt, så jeg kan sagtens se mig selv spille sammen med to af de andre, fortæller Børsting til Nordjyske.

Samtidig understreger han, at han gerne vil drille de andre top seks-hold - i særdeleshed FC Midtjylland.

Børsting har spillet 24 Superliga-kampe i denne sæson, og han har scoret tre mål og lagt op til yderligere to.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.