FCM svarede Brøndby tilbage med sejr over FCN

FC Midtjylland tog tre vigtige point i kampen om guldmedaljerne mod FC Nordsjælland, som blev besejret med 2-1.

FC Nordsjælland kunne lægge yderligere afstand til FC København i kampen om tredjepladsen, og FC Midtjylland kunne komme på omgangshøjde med Brøndby IF, da de to hold søndag aften tørnede sammen.

Kampen startede meget lige, hvor begge hold holdt hinanden i skak. Alex Runarsson var lige ved at gøre det spændende, da han kom på skovtur, men FC Midtjylland udnyttede ikke situationen.

FC Nordsjælland havde flere gange held til at blive farlige på dybdeløb, mens også FC Midtjylland spillede sig frem til flere chancer, men der skulle et frispark til for at åbne målkontoen.

Mikkel Duelund blev nemlig fældet lige uden for feltet, og i bedste Hany Mukhtar-stil sendte Jakob Poulsen FC Midtjylland foran med 1-0.

I første minut af anden halvleg blev det så til 2-0, da Bozhidar Kraev lagde bolden i mål efter et hjørnespark.

FC Nordsjællands håb blev dog vakt til live igen tre minutter senere, da Victor Nelsson scorede på hovedstød. Desværre for Nelsson blev han vist ud efter sit andet gule kort med 20 minutter til slutfløjt.

Kampen endte dog uden flere mål, og så er FC Midtjylland igen på samme pointantal som Brøndby IF.