Salah giver store donationer: Skaber pigeskole og lægehus i sin hjemby
Foto: Getty Images
Premier League

Salah giver store donationer: Skaber pigeskole og lægehus i sin hjemby

Mohamed Salah er en særdeles populær herre i hjemlandet Egypten, og det er ikke kun fordi, han er god til at spille fodbold.

Liverpools Mohamed Salah har i denne sæson haft den bedste tid i hele sin professionelle karriere, og har senest rundet 30 mål i den engelske Premier League. Det er dog ikke kun på fodboldbanerne at Salah har sit fokus.

Salah bruger nemlig også massevis af penge på at hjælpe sin gamle hjemby i Egypten, Nagrig, med at komme godt med igen. Blandt andet har han været med til at bygge både en skole for piger, et ungdomscenter og et lægehus.

Det skriver den engelske avis The Sun, der har sendt to journalister til Nagrig.

Her kan de desuden også fortælle, at Salah har sørget for, at den bydel, som han voksede op i, nu har fået sin første ambulance, ligesom han også har købt dyrt medicinsk udstyr, som hjælper massevis af mennesker hver dag.

Familier, der har særligt brug for hjælp, bliver der ligeledes taget hånd om af Premier League-stjernen, og det har været med til at give ham navnet 'glædeskaber' i hjembyen for Salah, der selv tjener 750.000 kroner om ugen i Liverpool - og sørger altså for at kanalisere nogle af pengene til Nordafrika.

Salah fik i forbindelse med det egyptiske præsidentvalg én million stemmer uden at stille op.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.