AGF må undvære Sana resten af sæsonen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AGF må undvære Sana resten af sæsonen

David Nielsen bekræfter ifølge Århus Stiftstidende, at offensivprofilen Tobias Sana ikke kommer i aktion igen i denne sæson.

Det kan blive en svær opgave at spille sig forbi SønderjyskE og enten FC København eller FC Nordsjælland i Europa Playoff for AGF.

Tidligere på torsdagen afslørede en af holdet helt store profiler i foråret, Mustafa Amini, at han er ude resten af sæsonen med en knæskade, men David Nielsen må også se bort fra en anden af sine absolut største profiler.

Over for stiften.dk bekræfter AGF-træneren nemlig, at Tobias Sana heller ikke kommer i spil resten af sæsonen. Han døjer med en fodskade.

- De kommer ikke i spil. Vi håber derimod, at de begge kan nå at komme sig, så de er klar, når vi engang starter op igen efter sommerferien. Det er to vigtige spillere, men heldigvis har vi andre, der kan træde til her og nu, fortæller Nielsen.

Til gengæld kan århusianerne glæde sig over, at Kasper Junker og Daniel A. Pedersen er blevet klar. Junker blev skadet i 3-2-sejren mod OB, mens Pedersen blev skadet i opvarmningen til opgøret.

Sana har scoret seks mål for AGF i foråret.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.