Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-chef: Naivt at tro, at det ville være en perfekt struktur

Det ville være naivt at tro, at det ville være en perfekt struktur med det samme, mener AaB’s direktør, Allan Gaarde.

Der har været meget snak om Superliga-strukturen, hvor især SønderjyskEs matchfixingsag har trukket overskrifter i foråret. Og det står også klart, at strukturen skal diskuteres, når sæsonen er færdigspillet.

Men det ville have været naivt at tro, at strukturen ville være perfekt fra starten af, mener AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, der mener, at det er en god struktur.

- Jeg synes, det er en god struktur, og det ville være naivt at tro, at det ville være en perfekt struktur, og det ville også være naivt at tro, at der ikke skulle ske nogle forandringer, fordi bare det at blive enige om at få en ny struktur i Danmark, som vi gjorde for nogle år siden, er en enormt kompliceret affære, så det er ikke bare sådan lige at sætte sig ned og blive enige. Det skal rigtig mange ting igennem, og derfor er det også vigtigt, at man evaluerer den og retter de fejl der er, fortæller Gaarde.

- Jeg tror ikke, at der er nogle, der kan være uenige i, at man ikke har skabt en perfekt struktur. Jeg tror ikke, at der findes en perfekt struktur, og så er der nogle ting, som var svære at forudse, og så må vi rette det og håbe, at vi kan blive enige om det.

AaB missede mesterskabsspillet i 2016/17-sæsonen, men formåede at undgå playoffkampene om nedrykning. I år har de optrådt i mesterskabsspillet, hvor de slutter på femtepladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.