Papagiannopoulos tidligt udskiftet og klappede ud til fansene
Foto: Getty Images
Superliga

Papagiannopoulos tidligt udskiftet og klappede ud til fansene

Det blev til en tidlig udskiftning for FCK-emnet Sotirios Papagiannopoulos, hvor han klappede ud mod alle fire tribuner

Det blev til en opsigtsvækkende udskiftning i den bedste svenske række, da Sotirios Papagiannopoulos efter bare 39 minutter blev udskiftet i Östersunds kamp mod Häcken lørdag aften.

Midterforsvareren med det mundrette navn Papagiannopoulos har i den seneste tid været sat i forbindelse med FC København, og ved udskiftningen blev det til klapsalver fra alle fire tribuner på stadion.

Det er selvsagt bare med til at puste til ilden ved det rygte, som sender ham til FCK i den kommende sæson. FC Københavns manager Ståle Solbakken har senest udtalt, at han ikke ved, hvor tæt man er på en aftale, men måske finder han snart ud af det.

I forvejen har FC København angiveligt snart udsigt til, at svenske Erik Johansson er på vej ud af klubben, da han længes mod Sverige og sin forlovede, den 40-årige tv-vært Carina Berg, der bor og arbejder i Sverige.

Papagiannopoulos har i denne sæson været en stor årsag til, at Östersund klarede sig så godt i Europa League, hvor de overraskede alt og alle ved at gå videre fra gruppespillet, hvorefter Arsenal blev en for stor mundfuld.

I vinter var FC Midtjylland desuden ude efter Papagiannopoulos, men han afviste det tilbud, som de efterfølgende danske mestre kom med. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.